UTSTILLING

Valpeshow


Valpeskue på Blikshavn/Karmøy var en førstegangsopplevelse for både Haley og oss. Dommer var Stephen John Lloyd fra Irland og 60 valper deltok. Haley var den eneste i sin rase.

Det ble litt hopp og sprett, men Haley hadde sine øyeblikk hvor hun både gikk og sto fint. I kritikken fikk hun skryt for ørene, nakken, dybden i brystet, skuldre, vinkler og sterk lårmuskulatur.


Dommeren var veldig grundig med alle valpene. I tillegg til å se på tennene, undersøkte han hele kroppen med hendene. Haley ble BIR valp og BIG 2.plass.

Så  nå har vi fått både sløyfer og hjemmelekse; vi må jobbe mer med ringtreningen. Neste gang er vi ikke debutanter lenger og har som mål å få presentert Haley enda bedre. (September 2010)


Rød sløyfe i Bergen

Gode kritikker og en første plass på NKK sin utstilling i Bergen 2011 kan vi være stolte av. Vi må innrømme at vi på forhånd ikke hadde brukt så mye tid på ringtrening, og var spente på om dette ville gå bra. Nærmere 2000 hunder var påmeldt og det tok litt tid å roe henne i lokalet. Her var det ikke mulighet til å løpe rundt og leke, så det ble litt sliting i båndet i starten. Etterhvert fant hun roen, og presenterte seg fint i ringen. Haley fikk spesielt gode tilbakemeldinger på: flott hode, velstilte og meget gode ben i tillegg til meget godt gemytt. Dommer var Torbjørn Granheim. (april 2011)