lørdag 4. september 2010

Første gang på valpeshow


Valpeskue på Blikshavn/Karmøy var en førstegangsopplevelse for både Haley og oss. Dommer var Stephen John Lloyd fra Irland og 60 valper deltok. Haley var den eneste i sin rase.

Det ble litt hopp og sprett, men Haley hadde sine øyeblikk hvor hun både gikk og sto fint. I kritikken fikk hun skryt for ørene, nakken, dybden i brystet, skuldre, vinkler og sterk lårmuskulatur.


Dommeren var veldig grundig med alle valpene. I tillegg til å se på tennene, undersøkte han hele kroppen med hendene. Haley ble BIR valp og BIG 2.plass.

Så  nå har vi fått både sløyfer og hjemmelekse; vi må jobbe mer med ringtreningen. Neste gang er vi ikke debutanter lenger og har som mål å få presentert Haley enda bedre.

6 kommentarer:

 1. Heia... Å gratulerer så masse med resultate på Haley. Å tusen takk for bildene dere sendt oss. De var kjempe flotte.
  Ønsker dere masse lykke til videre i utstillingsverden og selvfølgelig med jakten å sportreningen.
  Stor hilsen fra Kristine, Tommy å Boxeren Smokey....

  SvarSlett
 2. Det var veldig koselig å bli kjent med dere. Regner med at vi treffes på utstillinger i distriktet. Lykke til med Smokey, han var bare helt skjønn :-)

  SvarSlett
 3. GRATTIS till Haleys första steg ut i utställnings- & tävlingsvärlden... Det här ser riktigt fint ut... hälsar Eva L & Arko

  SvarSlett
 4. Tusen takk Eva og Arko :-) Godt å få med seg erfaringen, både for oss og Haley. Hun var forresten helt utslitt etterpå - sovnet tungt i fanget den kvelden :-)

  SvarSlett
 5. Stort grattis till Haley också från syster Hilda och pappa Albin!

  SvarSlett
 6. Tusen takk Hilda og Albin! Håper det gikk bra med Hilda på utstilling også. I dag har vi gått blodspor - det var mye artigere enn utstilling...

  SvarSlett