torsdag 30. desember 2010

Min første jul


Mye besøk og masse oppstyr, folk som kommer og går, forbudte fristelser på alle bord og litt svinn i julepynten kan  nok være en oppsummering av Haleys første jul.

Det er faktisk ikke så enkelt  for noen å være vitne til julegilder uten å få smake. Og når bedende øyne heller ikke   gir gjennomslag, så kan jo være greit å ta seg ut på det dryssende juletreet.

Litt nye utfordringer for familien har det jo blitt; for med en notorisk tyv i huset må alle snopeskåler voktes. Mormors veske er også spennende, ikke minst når den inneholder de nye hanskene hun fikk til jul - sydd av kaninskinn.... Det er ganske utrolig å observere en hunds utvikling av egne teknikker for å åpne både skap og glidelåser. Der er som om snuten er blitt et multiverktøy.

Det ble litt ekstra på Haley også til jul, så hun har nok vært snill i år. Selv om regnskapet sier at hun står i gjeld for tre par sko (det ene paret var virkelig en sorg å miste...), noen luer, hansker, en sekk, en fiskehatt og et ukjent antall sokker. Det hadde blitt mange gaver under juletreet det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar