lørdag 1. januar 2011

Året som gikk


Det var altså i mars at familien gikk fra 5 til 6, og vi kan vel si at nykomlingen har tatt stor plass. Arbeid og morro, nye plikter og gleder har Haley gitt oss. Selv om den planlagte familieforøkelsen var godt gjennomtenkt, så har det vært en stor omstilling med en ny art i huset. Bayerdamen Haley er krevende både i forhold til aktivitet og oppmerksomhet.

Ut på tur, "Haley må tisse", bæsjeposer, pelsstell og mating er blitt daglig rutine. I tillegg har opplevd vår første valpeutstilling hvor Haley ble BIR og blodsportrening er satt på plakaten.

Nå er det altså ni måneder siden Haleys første flytur. En liten bylt som straks knyttet seg til oss og som gjorde 2010 til et uforglemmelig år. Haley har fått en stor plass i hjertene våre.

Vi ønsker alle bayervenner et Godt Nytt År!

2 kommentarer:

  1. Det verkar som om Haley och Hilda har många gemensamma intressen!

    Hilda har gett oss fler gråa hår än alla andra hundar tillsammans, men om hon är lik pappa Albin så lugnar det sig betydligt efter 1,5 års ålder och han är nu lugnet självt och ställer inte till med några hyss alls.

    Gott Nytt År önskar syster Hilda o pappa Albin m familj

    SvarSlett
  2. Ja, det kan være sjarmerende med hyss og rampestreker, men det høres jo bra ut om det avtar etterhvert. Ellers må vi gratulere Hilda som gjorde det så bra ved Nordisk Vinnerutstilling. Det var morsomt :-)

    Ha det så godt alle sammen og all lykke for 2011!

    Klem fra Haley og familien i Norge

    SvarSlett